Spelersinfo

Stage-1

Alle musicalfanaten van 8 jaar en ouder kunnen hun beste beentje voor zetten, een toontje hoger zingen en de sterren van de hemel spelen. Steeds zijn er twee docenten aanwezig, waarbij de dans-, acteer- en zangdocent elkaar afwisselen. De kinderen trainen vaardigheden op gebied van zang, dans en toneelspel en werken toe naar een knallende grote musical aan het einde van het seizoen.

Stage-1 repeteert één keer per week, op woensdag van 14.30 tot 15.45 uur in Perron3 in Rosmalen. Gedurende de repetitieperiode zijn er twee doorloopzondagen. De voorstellingsperiode bedraagt meestal één doorloop/generale en drie voorstellingen (vrijdag t/m  zondag). Deze periode  van musicallessen loopt van mei het ene jaar tot mei het volgende jaar. De contributie voor het nieuwe cursusjaar bedraagt €235,= per jaar.

Binnen Stage-1 is plaats voor 40 spelers. Na afloop van de voorstellingen (meestal in maart of april) vertrekken de 8e groepers, en wordt de spelersgroep weer aangevuld met nieuwe kinderen.

Wil je ook meedoen? Stuur ons dan een bericht via het formulier op de contactpagina. Zodra er een plaatsje vrijkomt, nemen we contact met je op. Voor Stage-1 hoef je geen auditie te doen.


Stage-2

Jongeren vanaf 12/13 jaar kunnen zich inschrijven voor Stage-2. Een theaterwerkplaats voor jongeren die hun individuele talenten verder willen onderzoeken en ontwikkelen. Elke week anderhalf uur theaterles met een bezetting van twee vakdocenten, toewerkend naar een fantastische voorstelling.

Stage-2 repeteert één keer per week, op vrijdag van 19:00 – 20:30 uur in Perron3 in Rosmalen. Gedurende de repetitieperiode is er een werkweekend en zullen er een aantal verlengde repetities worden gehouden. De voorstellingsperiode bedraagt meestal één technische doorloop, de generale en vier voorstellingen (donderdag t/m zondag). De contributie bedraagt €250,= per jaar.

Binnen Stage-2 is plaats voor 40 spelers. Na afloop van de voorstellingen (meestal in oktober) wordt de spelersgroep weer aangevuld. Iedereen die zich nieuw heeft aangemeld, wordt uitgenodigd voor een auditieronde.

Wil je meedoen? Stuur ons dan een bericht via het formulier op de contactpagina. Zodra er een plaatsje vrijkomt, nemen we contact met je op.


Huishoudelijk reglement

Om de repetities en voorstellingen zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben we een aantal spelregels op papier gezet. Dit noemen we ons huishoudelijk reglement. Hierin staan onder andere afspraken over de samenwerking tussen spelers, artistiek team, ouders en bestuur.