Spelersinfo

Stage-1

Alle musicalfanaten kunnen vanaf groep 5 hun beste beentje voor zetten, een toontje hoger zingen en de sterren van de hemel spelen bij Stage-1.

Iedere les zijn er twee docenten aanwezig, waarbij de dans-, acteer- en zangdocent elkaar afwisselen. De kinderen trainen vaardigheden op gebied van zang, dans en toneelspel en werken toe naar een knallende grote musical aan het einde van het seizoen.

Stage-1 repeteert één keer per week, op woensdag van 14.30 tot 15.45 uur in Perron3 in Rosmalen. Gedurende de repetitieperiode is er een doorloopzondag en een aantal verlengde repetities. In de voorstellingsweek hebben we een doorloop en een generale en worden er drie of vier voorstellingen gespeeld (vrijdag t/m  zondag). Deze periode van musicallessen loopt van mei het ene jaar tot mei het volgende jaar, met een pauze van enkele weken na de voorstellingen. De contributie voor het nieuwe cursusjaar bedraagt €250,= per jaar.

Binnen Stage-1 is plaats voor 40 spelers. Na afloop van de voorstellingen vertrekken de kinderen van groep 8 en wordt de spelersgroep weer aangevuld met nieuwe kinderen.

Wil je ook meedoen? Stuur ons dan een bericht via het formulier op de contactpagina. Zodra er een plaatsje vrijkomt, nemen we contact met je op. Voor Stage-1 hoef je geen auditie te doen.


Stage-2

Jongeren vanaf 13 jaar kunnen zich inschrijven voor Stage-2. Een theaterwerkplaats voor jongeren tussen de 13 en 21 jaar die hun individuele talenten verder willen onderzoeken en ontwikkelen. Elke week volg je anderhalf uur theaterles met een bezetting van twee vakdocenten, toewerkend naar een fantastische voorstelling onder begeleiding van onze live band.

Stage-2 repeteert één keer per week, op vrijdag van 19:00 – 20:30 uur in Perron3 in Rosmalen. Gedurende de repetitieperiode (meestal lopend van oktober tot oktober) is er een werkweekend, zijn er repetitiedagen en zullen er een aantal verlengde repetities worden gehouden. De voorstellingsperiode bestaat meestal uit één technische doorloop, de generale repetitie en vier voorstellingen (donderdag t/m zondag). De contributie bedraagt €275,= per jaar.

Binnen Stage-2 is plaats voor 40 spelers. Na afloop van de voorstellingen (meestal in november/december) wordt de spelersgroep aangevuld met nieuwe sterren. Iedereen van 13 jaar en ouder die zich nieuw heeft aangemeld, wordt uitgenodigd voor een auditieronde. Audities zijn nodig omdat we elk jaar veel aanmeldingen krijgen en maar beperkt plek hebben.

Wil je auditie doen? Stuur ons dan een bericht via het formulier op de contactpagina. Je ontvangt dan meer informatie over de auditieronde.


Huishoudelijk reglement

Om de repetities en voorstellingen zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben we een aantal spelregels op papier gezet. Dit noemen we ons huishoudelijk reglement. Hierin staan onder andere afspraken over de samenwerking tussen spelers, artistiek team, ouders en bestuur.